Ponudba tedna

Novice

Prava novičarska stran za vse ljubitelje bencinskih hlapov ali le tiste, ki želite novice o vašemu vozilu in cestnem prometu. Vse to in še več najdete med našimi vedno svežimi in aktualnimi novičkami.


 • DAN na KOMOTAR MEET-U
  DAN na KOMOTAR MEET-U

  V soboto 15.09.2018 je na dirkališču Raceland Krško potekal dogodekKomotar meet, katerega partner je bil tudi Bartog d.o.o. Trebnje.

  19.09.2018
 • Bartog in Continental na 5. TRUCK SHOW-u v Radovljici
  Bartog in Continental na 5. TRUCK SHOW-u v Radovljici

  V petek, 14. in soboto, 15. 9. je potekal Truck Show Radovljica 2018. Dogodek se je odvijal že peto leto zapored, tokrat drugič na letališču v Lescah.

  18.09.2018
 • Klub RGRacing in Dejan Krofl na stopničkah
  Klub RGRacing in Dejan Krofl na stopničkah

   V soboto 18.08.2018 je potekal avtoslalom v mestu Patergassen v Avstriji, kjer je Dejan Krofl iz kluba  RGRacing zasedel odlično 2. mesto.

  5.09.2018
 • Novi Mercedes-Benz razreda G uporablja pnevmatike Falken Za veselje do vožnje, na cesti in na terenu
  Novi Mercedes-Benz razreda G uporablja pnevmatike Falken Za veselje do vožnje, na cesti in na terenu


  Znamka pnevmatik Falken od maja naprej dobavlja pnevmatike za nov Mercedes-Benz razreda G.

  16.07.2018
 • Intervju z državnim podprvakom Matevžem Šuštaršičem
  Intervju z državnim podprvakom Matevžem Šuštaršičem

  Matevž Šuštaršič iz Gorenjega vrha pri Dobrniču, mladi in talentirani up slovenske atletike, ki bo kmalu dopolnil 17 let, že dosega izjemne rezultate. Preberite intervju.

  8.06.2018
 • Splošni pogoji nagradne igre BMW M4
  Splošni pogoji nagradne igre BMW M4

  Sodeluj v nagradni igri za dnevni najem športnega avtomobila BMW M4. Izpolni obrazec, ki je v letaku Bartog pomlad & poletje 2018 in ga prinesi v eno izmed naših poslovalnic Bartog. Tukaj objavljamo splošne pogoje nagradne igre.

  6.06.2018
 • Uradna otvoritev poslovalnice MARIBOR
  Uradna otvoritev poslovalnice MARIBOR

  Dne 25.05.2018 poteka uradna otvoritev poslovalnice PE MARIBOR na Zagrebški cesti 40.

  25.05.2018
 • Nagradna igra
  Nagradna igra

  Pogoji nagradne igre www.bartog.si ali www.superguma.si in OSVOJI VIKEND PAKET Z AUDI A1«

  30.03.2018
 • Zakaj na obvezen pregled klimatskega sistema?
  Zakaj na obvezen pregled klimatskega sistema?

  Bližamo se višjim temperaturam, ko bomo bolj pogosto uporabljali klimatske naprave v naših avtomobilih.
  Posebej za vas, bomo objavili sklope novosti in koristnih informacije glede klime. Ne zamudite!!

  26.03.2018
 • Monroe nasveti za vaše AMORTIZERJE
  Monroe nasveti za vaše AMORTIZERJE

  Monroe® najuglednejša in svetovna priznana blagovna znamka, na področju amortizerjev, opornikov, protiprašnih gum in drugih izdelkov, ki jih proizvaja Tenneco. Ne spreglejte napotkov za varno vožnjo. Monroe je v prejšnjem tednu tudi usposobljal naše trgovce z novostmi na trgu. Poleg kvalitetne vsebine, je svoj obisk popestril tudi z promocijskim avtomobilom.


  20.03.2018
 • Test letnih pnevmatik 2018
  Test letnih pnevmatik 2018

  Objavljamo teste letnih pnevmatik za sezono 2018. Testi so bili opravljani na dveh dimenzijah in sicer 175/65 R14 T in v dimenziji 205/55 R16 V. Zmagovalka testa v dimenziji 175/65 R14 T je Falknova pnevmatika Sincera SN832 Ecorun in Semperitova pnevmatika Comfort-life 2. V dimenziji 205/55 R16 V sta najboljšo oceno dobili Michelinova pnevmatika primacy 3 in Hankookova pnevmatika ventus prime 3 K125.

  6.03.2018
 • Rezultati in splošni pogoji nagradne igre Panc'r fest 2017
  Rezultati in splošni pogoji nagradne igre Panc'r fest 2017


  15.12.2017
 • Rezultati nagradne igre Textar - osvoji Renault Twingo
  Rezultati nagradne igre Textar - osvoji Renault Twingo

  BARTOG in TEXTAR sta za svojih 25 let uspešnega poslovnega sodelovanja s Twingom razveselila Heleno Juvan iz Domžal. Srečna dobitnica žreba se bo z nagrado odpeljala v sredo na Miklavževo. ČESTITAMO! ✨✨✨ Vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri, iskrena hvala. Kupujte v Bartogu še naprej in naj bo sreča naslednjič na vaši strani.

  Splošni pogoji nagradne igre Osvoji osebni avtomobil  Twingo

   

  Organizator nagradne igre

  Organizator nagradne igre je podjetje Bartog d.o.o. Trebnje,Obrtniška ulica 18, 8210 Trebnje (v nadaljevanju: organizator nagradne igre).

   Kdo lahko sodeluje

   V nagradni igri lahko sodelujejo samo fizične osebe, starejše od 15 let, ki izpolni kupon, ki ga odloži v boben  za nagradno igro Twingo v eni izmed poslovalnic organizatorja. Poslovalnice lahko udeleženci najdejo na spletni strani www.bartog.si. Zaposleni ter ostali sodelavci organizatorja nagradne igre ne morejo sodelovati v nagradni igri.

  Pravilna sodelovanja

  V nagradni igri in nagradnem žrebanju sodelujejo le udeleženci, ki bodo izpolnili naslednje pogoje:

  - Sprejemajo pravila in pogoje nagradne igre,

  - Izpolnjeni kupon oddajo v nagradni boben v eni izmed poslovalnic organizatorja

  - V obrazec vnesejo svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko ter veljaven

   e-poštni naslov,

  Trajanje nagradne igre

  Nagradna igra poteka od 1. aprila 2017 do 30. novembra 2017 do 12.00 ure. Uporabniki, ki se bodo v nagradno igro prijavili pred začetkom ali po koncu nagradne igre, ne bodo upoštevani in vključeni v nagradni žreb.

  Glavna nagrada

   - osebni avtomobil Renault Twingo Expression SCe 70, 999 ccm, benski motor, 5 vrat.

   Maloprodajna cena z ddv nagrade, ki jo podarja podjetje Bartog d.o.o. Trebnje, je 10.190,00€

  Izplačilo nagrade v denarju ni mogoča. Organizatorji nagradne igre niso materialno, moralno ali kazensko odgovorni za kakršnekoli posledice, ki izhajajo iz nagrade ali koriščenja nagrade. Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo .

  Žrebanje

  Srečnega nagrajenca bomo izžrebali 3. decembra  2017 ob 12.00 uri in ga objavili na naši spletni strani www.bartog.si ter na FB profilu organizatorja.

  Žrebanje bomo izvedli na sedežu podjetja Bartog d.o.o.Trebnje, Obrtniška ulica 18,  8210 Trebnje. Žrebanje vodi tričlanska komisija predstavnikov organizatorja. Rezultat inagradne igre so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

  Podelitev nagrade

  Nagrajenec bo o nagradi, načinu in roku prevzema nagrade obveščen po elektronski pošti. Dodatno bo nagrajenec o nagradi obveščen tudi s telefonskim klicem na mobilno telefonsko številko, ki jo je pustil ob prijavi.Z nagrajencem se bomo individualno dogovorili glede prevzema nagrade ter sodelovanju na zaključni prireditvi Osvoji osebni avtomobil Twingo, kjer bo srečni nagrajenec nagrado tudi osebno prevzel. Za mladoletne osebe morajo nagrado prevzeti njihovi zakoniti zastopniki. Denarno izplačilo nagrade ni mogoče in nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrad in se s tem strinjajo, da bodo v kolikor bo to potrebno, posredovali vse potrebne podatke. Če se posamezni nagrajenec na obvestilo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bo odzval(posredoval vseh zahtevanih podatkov v pisni obliki ali preko e-pošte) v roku 3 dni od prejema obvestila ali pa se bo nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade. V tem primeru se ta nagrada podeli naslednjemu izžrebancu . Vrednost glavne nagrade presega 42 EUR, zato je v skladu z določbami Zakona o dohodnini(ZDoh-2, Ur. L. RS, št. 117/2006 in nadaljnji) za nagrajenca potrebno plačati akontacijo dohodnine od prejete nagrade. Akontacijo dohodnine poravna organizator nagradne igre. Nagrajenec je dolžan posredovati svojo davčno številko v roku 5 dni po žrebu, sicer ni upravičen do nagrade.

  Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

  Organizator storitve se zavezuje, da osebnih podatkov sodelujočih, zbranih v tej nagradni igri, ne bo posredoval tretji osebi in jih bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Udeleženec nagradne igre s svojim sodelovanjem podaja privolitev, da organizator, kot upravljalec zbirke osebnih podatkov, vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov udeležencev nagradne igre skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1.Ur. l. RS, št. 86/2004 in nadaljnji). Zbirka osebnih podatkov udeležencev nagradne igre obsega naslednje osebne podatke:

  - Ime in priimek

  - Stalni naslov

  - Elektronski naslov

  - Kontaktno telefonsko številko

  Sodelujoči v nagradni igri dovoljuje, da se njihovi osebni podatki zbirajo v bazi podatkov. Sodelujoči izrecno soglašajo, da lahko organizator, Bartog d.o.o. Trebnje, Obrtniška ulica 18, 8210 Trebnje, kot upravljalec osebnih podatkov,  podatke,ki so jih od njih pridobili, samostojno in po lastni presoji obdeluje izključno za naslednje name:

  - Izvedba nagradne igre v vsehvidikih;

  - Obveščanje nagrajenca orezultatu žrebanja nagrajencev;

  - Objava nagrajenca na spletnistrani nagradne igre;

  - Objava nagrajenca v e-poštnihsporočilih, ki bodo poslana z namenom obveščanja vsem    sodelujočim;

  Odgovornost

  Od prejemanja elektronske pošte se sodelujoči lahkokadarkoli odjavi na povezavi, ki je vedno objavljena v vsakem elektronskemsporočilu.

  Pritožbe

  Morebitna vprašanja ali reklamacije v zvezi z nagradno igrolahko sporočite na mail info@bartog.si alina kontaktni telefon organizatorja 07/3462-400. Odločitev organizatorjanagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravili igre jedokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in vloge, ki niso v skladu zpravili nagradne igre, ne bodo upoštevani.

   Končne določbe

  Organizator si pridržuje pravico, da v času trajanjanagradne igre, zaradi višje sile, zlorabe sistema ali drugega dejanja nakaterega ne bodo mogli vplivati, prekinejo nagradno igro in spremenijo splošnepogoje, razveljavijo posamezno nagradno igro in jo pod obstoječimi alispremenjenimi pogoji pričnejo ponovno ali se odločijo, da bodo nagradno igroprekinili in nagrade ne bodo podelili. Sodelujoči v nagradni igri seodpovedujejo kakršnim koli pravnim zahtevkom do organizatorja, posredno alineposredno povezanih s sodelovanjem v nagradni igri.

  Za vse morebitne spore, nastale iz naslova nagradne igre, kijih ni moč rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Novem mestu

   V Trebnjem 31.3.2017  6.12.2017
 • Test zimskih pnevmatik 2017
  Test zimskih pnevmatik 2017

  V letošnjem letu so pri ADAC-u in AMZS-ju preizkusili 32 različnih modelov pnevmatik različnih svetovnih proizvajalcev. Pnevmatike so preizkusili v dimenzijah 195/65 R15 T in 215/65 R16 H.

  3.10.2017
 • Nova zaposlitev v Bartog-u
  Nova zaposlitev v Bartog-u

  Delovno mesto: POMOŽNI DELAVEC, SKLADIŠČNIK

   

  1.10.2017
 • Staranje pnevmatik in kaj pomeni oznaka DOT na pnevmatikah
  Staranje pnevmatik in kaj pomeni oznaka DOT na pnevmatikah

  Na faze staranja pnevmatik vpliva več dejavnikov. Vlažnost, svetloba, temperatura, materiali, napetost in način hranjenja. Bolj podrobno si preberi v novici!

  16.09.2017
 • Michelin Power RS moto pnevmatike
  Michelin Power RS moto pnevmatike

  Po zaslugi podjetja Bartog d.o.o Trebnje, sem po dolgihletih vožnje z gumami Pirelli , imel priliko preizkusiti nove Michelinove gume POWER RS. Gume sem vdeževnih junijskih dneh nataknil na magnezijeva platišča mojega Ducatija 1198S, ki ne velja za prav nežen stroj, kar se tiče obrabe gum in čakal na prvelepše dni da se zapeljem do Paklenice. 

  8.06.2017
 • Novo! Vulkanizerski stroj FINAR F-700 / F-700A
  Novo! Vulkanizerski stroj FINAR F-700 / F-700A

  Specialni vulkanizerski stroj za kalibriranje (poravnavo) tekalne plasti – profila novih, obnovljenih ali poškodovanih pnevmatik ter platišč za osebna, terenska, dostavna in kombinirana vozila.

  21.02.2017
 • Nova Škoda Superb se zanaša na pnevmatike FALKEN, udobje in visok izkoristek goriva.
  Nova Škoda Superb se zanaša na pnevmatike FALKEN, udobje in visok izkoristek goriva.

  Češki proizvajalec vozil in motorjev Škoda, ki je del VW skupine od leta 1991, je izbral pnevmatike FALKEN, njihov uspešni model ECORUN za vozilo Škoda Superb, limuzinska izvedba. Njihov popularni model srednjega razreda je sedaj serijsko opremljen s pnevmatikami FALKEN ZIEX ZE914 ECORUN.

  8.09.2016
 • Evropski klubi so preizkusili dizelske motorje po aferi prirejanja testov za izpušne pline
  Evropski klubi so preizkusili dizelske motorje po aferi prirejanja testov za izpušne pline

  Volkswagnov odziv na afero v zvezi s prirejanjem rezultatov testov za izpušne pline odzval tudi z nadgradnjo spornih motorjev 2.0 TDI, ki naj bi jih po nadgradnji uskladila z mejnimi vrednostmi.

  31.08.2016