Ponudba tedna

Novice

Prava novičarska stran za vse ljubitelje bencinskih hlapov ali le tiste, ki želite novice o vašemu vozilu in cestnem prometu. Vse to in še več najdete med našimi vedno svežimi in aktualnimi novičkami.


 • S Continentalom na 21. Ljubljanski maraton
  S Continentalom na 21. Ljubljanski maraton

  Pri Continentalu, uradni pnevmatiki Volkswagen 21. Ljubljanskega maratona, bomo petim nagrajencem omogočili nastop na tekaškem dogodku leta. Srečnežem bomo poleg štartnine podarili tudi tekaške copate Adidas.

  16.08.2016
 • Akumulatorji, shranjena energija brez katere ne gre
  Akumulatorji, shranjena energija brez katere ne gre

  Akumulatorji v sodobnih vozilih so veliko bolj obremenjeni in izpostavljenim visokim tokovom kot pa v preteklosti.

  9.08.2016
 • Dva dela. En cilj. Maksimalna zmogljivost by Textar.
  Dva dela. En cilj. Maksimalna zmogljivost by Textar.

  Z novo serijo kompozitnih zavornih diskov Textar ponuja na trgu inovativno rešitev za zavorne diske. Sistem zavornega diska, je sestavljen iz dveh delov in se uporablja tudi v programu originalnih nadomestnih delov pri določenih vozilih.

  29.07.2016
 • Nova zimska pnevmatika Continental WinterContact TS 860
  Nova zimska pnevmatika Continental WinterContact TS 860

  Nove pnevmatike za zimske razmere Continental WinterContact TS 860. Nove pnevmatike zagotavljajo osebnim in poltovornim vozilom še krajše zavorne poti in večji oprijem v zimskih razmerah. Nove pnevmatike TS 860 so že na zalogi v naši spletni trgovini.

  26.07.2016
 • Olje za kompresorje klime
  Olje za kompresorje klime

  Na trgu lahko zasledimo različna olja za kompresorje klime, ki se razlikujejo predvsem po viskoznosti, vrsti plina v klimatskem sistemu in vrsto kompresorja ali je le ta električni ali klasični.

  21.07.2016
 • S pomočjo BASF materialov je Yamahino konceptno vozilo za kratke poti bolj udobno
  S pomočjo BASF materialov je Yamahino konceptno vozilo za kratke poti bolj udobno

  S pomočjo BASF-ovih vsestranskih plastičnih materialov novo trikolesno konceptno vozilo 05GEN proizvajalca Yamaha Motor Co., Ltd ("Yamaha") omogoča, da so kratke vožnje tako udobne kot tudi priročne.

  20.07.2016
 • Naslednje poletje se bomo hladili z ogljikovim dioksidom
  Naslednje poletje se bomo hladili z ogljikovim dioksidom

  Daimler je namreč razvil klimatsko napravo, ki za hlajenje uporablja CO2, od prihodnjega leta dalje pa jo bodo na evropskem trgu serijsko vgrajevali v Mercedesova luksuzna modela razreda S in E.

  7.07.2016
 • Izbrali smo: Michelin Pilot Power 3
  Izbrali smo: Michelin Pilot Power 3

  V sodelovanju z revijo Moto Magazin smo na test postavili komplet pnevmatik Michelin Pilot Power 3, ekipa Moto Magazina je spodaj zapisala svoje ugotovitve.

  4.07.2016
 • Nova pnevmatika Michelin Power RS
  Nova pnevmatika Michelin Power RS

  Proizvajalec moto pnevmatik Michelin je za vse strastne motoriste pripravil novo pnevamtiko MICHELIN POWER RS. To gumo podjetje Bartog prodaja od sedaj naprej tudi za vas v spletni trgovini www.bartog.si.

  4.07.2016
 • Oljni modul proizvajalca UFI Filters za uporabo v BMW vozilih
  Oljni modul proizvajalca UFI Filters za uporabo v BMW vozilih

  UFI Filters svetovni proizvajalec sistemov filtriranja in tehnologija je 10. maja 2016 oznanil skupno sodelovanje in pogodbo z proizvajalcem vozil BMW. V BMW-ju bodo uporabljali kompleten modul za filtriranje olja, ki je posebej zasnovan za 3-litrske dizelske in bencinske motorje.

  13.05.2016
 • Vodne črpalke MEYLE sedaj z garancijo 160.000 kilometrov
  Vodne črpalke MEYLE sedaj z garancijo 160.000 kilometrov

  Nemški proizvajalec rezervnih delov za vozila je razvil novo serijo vodnih črpalk za vozila z garancijo 160.000 prevoženih kilometrov. Meyle je s tem dokazal, da pri izdelavi nadomestnih delov ne delajo nobenih kompromisov.

  13.05.2016
 • TEXA je pridobila potrdilo skupine Volkswagen
  TEXA je pridobila potrdilo skupine Volkswagen

  TEXA je pridobila potrdilo kakovosti za polnilne postaje iz serije KONFORT za območje Evrope in srednjega vzhoda.TEXA je razvila polnilno postajo za A/C sisteme KONFORT VAS 581 003 posebej za potrebe serviserjev.

  11.05.2016
 • Gorski spust čez prelaz Stelvio, preizkus zavornega sistema Textar
  Gorski spust čez prelaz Stelvio, preizkus zavornega sistema Textar

  Zavorni sistemi so izpostavljeni strogim in kompleksnim preizkusom preden so le-ti na voljo uporabnikom za vgradnjo v vozila. Zavorni sistemi višjega razreda morajo opraviti vse preizkuse z odliko tako v smislu varnosti kot tudi udobja.

  9.05.2016