Prevzemna mesta

Izdelke naročene preko spletne trgovine, lahko prevzamete brez stroškov dostave v eni izmed poslovalnic podjetja Bartog d.o.o. Trebnje po Sloveniji. Za vas smo pripravili 39 prevzemnih mest oziroma trgovin po večjih slovenskih mestih. Znesek naročila lahko poravnate direktno v poslovalnici z gotovino ali z bančno kartico. Omogočamo tudi nakup na obroke in sicer od 2 – 12 obrokov.

Kako izdelam naročilo z osebnim prevzemom?

Izdelava naročila z osebnim prevzemom v eni izmed poslovalnic po Slovenija je enostavno.

 1. Prijavite se v spletno trgovino ali ustvarite račun s pomočjo registracije,
 2. Izberite želene izdelke in jih dodajte v nakupovalno košarico,
 3. Odprite košarico in s klikom na gumb "Nakup" ter nadaljujte postopek naročila,
 4. Sledite postopku naročila in v polju dostava izdelkov izberite lastni prevzem v eni izmed PE po Sloveniji,
 5. Ko je naročilo oddano počakajte na klic naših prodajalcev, ki vam bodo sporočili kdaj bo vaše naročilo na voljo za prevzem.

Seznam prevzemnih mest

Ajdovščina   Brežice   Cerknica  Ilirska Bistrica   Ivančna Gorica   Jesenice    Kamnik   Koper   Kranj   Krško   Lesce   Litija   Ljubljana-Fužine   Ljubljana-Rudnik   Ljubljana-Šiška   Ljubljana-Vič   Ljubno ob Savinji   Logatec   Maribor   Metlika   Mirna Peč   Murska Sobota   Nova Gorica   Novo mesto   Postojna   Ptuj   Ravne na Koroškem   Ribnica   Sevnica   Sežana   Slovenj Gradec   Šentjur   Škofja Loka   Tolmin   Trbovlje   Trebnje   Velenje   Žalec

                            Zemljevid prevzemnih mest

                            Dodatne informacije

                            V prevzemnih mestih lahko plačate z gotovino, v enkratnem znesku z kreditnimi karticami Activa, Mastercard, Maestro, Diners Club, Visa ali pa na obroke s karticami Diners Club, Mastercard in Karanta.


                            Pri osebnem prevzemu naročil, ki so že plačana (s kreditno kartico, po predračunu ipd.), vas bodo naši prodajalci na prevzemnih mestih prosili za številko prejetega naročila, ki ga prejmete v potrditvenem elektronskem sporočilu.


                            Na vsakem prevzemnem mestu so vam na voljo tudi prodajalci, ki jih lahko vedno povprašate za koristen nasvet in pomoč pri morebitnih vprašanjih.

                            BESbswy
                            BESbswy