Prevzemna mesta

Izdelke naročene preko spletne trgovine, lahko prevzamete brez stroškov dostave v eni izmed poslovalnic podjetja Bartog d.o.o. Trebnje po Sloveniji. Za vas smo pripravili 37 prevzemnih mest oziroma trgovin po večjih slovenskih mestih. Znesek naročila lahko poravnate direktno v poslovalnici z gotovino ali z bančno kartico. Omogočamo tudi nakup na obroke in sicer od 2 – 12 obrokov.

Kako izdelam naročilo z osebnim prevzemom?

Izdelava naročila z osebnim prevzemom v eni izmed poslovalnic po Slovenija je enostavno.

 1. Prijavite se v spletno trgovino ali ustvarite račun s pomočjo registracije,
 2. Izberite želene izdelke in jih dodajte v nakupovalno košarico,
 3. Odprite košarico in s klikom na gumb "Nakup" ter nadaljujte postopek naročila,
 4. Sledite postopku naročila in v polju dostava izdelkov izberite lastni prevzem v eni izmed PE po Sloveniji,
 5. Ko je naročilo oddano počakajte na klic naših prodajalcev, ki vam bodo sporočili kdaj bo vaše naročilo na voljo za prevzem.

Seznam prevzemnih mest

Brežice   Črnomelj   Idrija   Ilirska Bistrica   Jesenice   Koper   Kranj   Lesce   Ljubljana Fužine   Ljubljana Rudnik   Ljubno ob Savinji   Metlika   Nova Gorica   Novo mesto   Postojna   Ptuj   Slovenj Gradec   Šentjur   Škofja Loka   Trbovlje   Trebnje   Velenje   Žalec   Murska Sobota   Ravne na Koroškem   Logatec   Ajdovščina   Maribor   Tolmin   Sevnica   Ribnica   Sežana   Krško   Ljubljana Vič   Cerknica   Ivančna Gorica

                            Zemljevid prevzemnih mest

                            Dodatne informacije

                            V prevzemnih mestih lahko plačate z gotovino, v enkratnem znesku z kreditnimi karticami Activa, Mastercard, Maestro, Diners Club, Visa ali pa na obroke s karticami Diners Club, Mastercard in Karanta.


                            Pri osebnem prevzemu naročil, ki so že plačana (s kreditno kartico, po predračunu ipd.), vas bodo naši prodajalci na prevzemnih mestih prosili za številko prejetega naročila, ki ga prejmete v potrditvenem elektronskem sporočilu.


                            Na vsakem prevzemnem mestu so vam na voljo tudi prodajalci, ki jih lahko vedno povprašate za koristen nasvet in pomoč pri morebitnih vprašanjih.

                            BESbswy
                            BESbswy