Novice

Prava novičarska stran za vse ljubitelje bencinskih hlapov ali le tiste, ki želite novice o vašemu vozilu in cestnem prometu. Vse to in še več najdete med našimi vedno svežimi in aktualnimi novičkami.


 • Rezultati in splošni pogoji nagradne igre Panc'r fest 2017
  Rezultati in splošni pogoji nagradne igre Panc'r fest 2017


  15.12.2017
 • Rezultati nagradne igre Textar - osvoji Renault Twingo
  Rezultati nagradne igre Textar - osvoji Renault Twingo

  BARTOG in TEXTAR sta za svojih 25 let uspešnega poslovnega sodelovanja s Twingom razveselila Heleno Juvan iz Domžal. Srečna dobitnica žreba se bo z nagrado odpeljala v sredo na Miklavževo. ČESTITAMO! ✨✨✨ Vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri, iskrena hvala. Kupujte v Bartogu še naprej in naj bo sreča naslednjič na vaši strani.

  Splošni pogoji nagradne igre Osvoji osebni avtomobil  Twingo

   

  Organizator nagradne igre

  Organizator nagradne igre je podjetje Bartog d.o.o. Trebnje,Obrtniška ulica 18, 8210 Trebnje (v nadaljevanju: organizator nagradne igre).

   Kdo lahko sodeluje

   V nagradni igri lahko sodelujejo samo fizične osebe, starejše od 15 let, ki izpolni kupon, ki ga odloži v boben  za nagradno igro Twingo v eni izmed poslovalnic organizatorja. Poslovalnice lahko udeleženci najdejo na spletni strani www.bartog.si. Zaposleni ter ostali sodelavci organizatorja nagradne igre ne morejo sodelovati v nagradni igri.

  Pravilna sodelovanja

  V nagradni igri in nagradnem žrebanju sodelujejo le udeleženci, ki bodo izpolnili naslednje pogoje:

  - Sprejemajo pravila in pogoje nagradne igre,

  - Izpolnjeni kupon oddajo v nagradni boben v eni izmed poslovalnic organizatorja

  - V obrazec vnesejo svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko ter veljaven

   e-poštni naslov,

  Trajanje nagradne igre

  Nagradna igra poteka od 1. aprila 2017 do 30. novembra 2017 do 12.00 ure. Uporabniki, ki se bodo v nagradno igro prijavili pred začetkom ali po koncu nagradne igre, ne bodo upoštevani in vključeni v nagradni žreb.

  Glavna nagrada

   - osebni avtomobil Renault Twingo Expression SCe 70, 999 ccm, benski motor, 5 vrat.

   Maloprodajna cena z ddv nagrade, ki jo podarja podjetje Bartog d.o.o. Trebnje, je 10.190,00€

  Izplačilo nagrade v denarju ni mogoča. Organizatorji nagradne igre niso materialno, moralno ali kazensko odgovorni za kakršnekoli posledice, ki izhajajo iz nagrade ali koriščenja nagrade. Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo .

  Žrebanje

  Srečnega nagrajenca bomo izžrebali 3. decembra  2017 ob 12.00 uri in ga objavili na naši spletni strani www.bartog.si ter na FB profilu organizatorja.

  Žrebanje bomo izvedli na sedežu podjetja Bartog d.o.o.Trebnje, Obrtniška ulica 18,  8210 Trebnje. Žrebanje vodi tričlanska komisija predstavnikov organizatorja. Rezultat inagradne igre so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

  Podelitev nagrade

  Nagrajenec bo o nagradi, načinu in roku prevzema nagrade obveščen po elektronski pošti. Dodatno bo nagrajenec o nagradi obveščen tudi s telefonskim klicem na mobilno telefonsko številko, ki jo je pustil ob prijavi.Z nagrajencem se bomo individualno dogovorili glede prevzema nagrade ter sodelovanju na zaključni prireditvi Osvoji osebni avtomobil Twingo, kjer bo srečni nagrajenec nagrado tudi osebno prevzel. Za mladoletne osebe morajo nagrado prevzeti njihovi zakoniti zastopniki. Denarno izplačilo nagrade ni mogoče in nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrad in se s tem strinjajo, da bodo v kolikor bo to potrebno, posredovali vse potrebne podatke. Če se posamezni nagrajenec na obvestilo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bo odzval(posredoval vseh zahtevanih podatkov v pisni obliki ali preko e-pošte) v roku 3 dni od prejema obvestila ali pa se bo nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade. V tem primeru se ta nagrada podeli naslednjemu izžrebancu . Vrednost glavne nagrade presega 42 EUR, zato je v skladu z določbami Zakona o dohodnini(ZDoh-2, Ur. L. RS, št. 117/2006 in nadaljnji) za nagrajenca potrebno plačati akontacijo dohodnine od prejete nagrade. Akontacijo dohodnine poravna organizator nagradne igre. Nagrajenec je dolžan posredovati svojo davčno številko v roku 5 dni po žrebu, sicer ni upravičen do nagrade.

  Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

  Organizator storitve se zavezuje, da osebnih podatkov sodelujočih, zbranih v tej nagradni igri, ne bo posredoval tretji osebi in jih bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Udeleženec nagradne igre s svojim sodelovanjem podaja privolitev, da organizator, kot upravljalec zbirke osebnih podatkov, vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov udeležencev nagradne igre skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1.Ur. l. RS, št. 86/2004 in nadaljnji). Zbirka osebnih podatkov udeležencev nagradne igre obsega naslednje osebne podatke:

  - Ime in priimek

  - Stalni naslov

  - Elektronski naslov

  - Kontaktno telefonsko številko

  Sodelujoči v nagradni igri dovoljuje, da se njihovi osebni podatki zbirajo v bazi podatkov. Sodelujoči izrecno soglašajo, da lahko organizator, Bartog d.o.o. Trebnje, Obrtniška ulica 18, 8210 Trebnje, kot upravljalec osebnih podatkov,  podatke,ki so jih od njih pridobili, samostojno in po lastni presoji obdeluje izključno za naslednje name:

  - Izvedba nagradne igre v vsehvidikih;

  - Obveščanje nagrajenca orezultatu žrebanja nagrajencev;

  - Objava nagrajenca na spletnistrani nagradne igre;

  - Objava nagrajenca v e-poštnihsporočilih, ki bodo poslana z namenom obveščanja vsem    sodelujočim;

  Odgovornost

  Od prejemanja elektronske pošte se sodelujoči lahkokadarkoli odjavi na povezavi, ki je vedno objavljena v vsakem elektronskemsporočilu.

  Pritožbe

  Morebitna vprašanja ali reklamacije v zvezi z nagradno igrolahko sporočite na mail info@bartog.si alina kontaktni telefon organizatorja 07/3462-400. Odločitev organizatorjanagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravili igre jedokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in vloge, ki niso v skladu zpravili nagradne igre, ne bodo upoštevani.

   Končne določbe

  Organizator si pridržuje pravico, da v času trajanjanagradne igre, zaradi višje sile, zlorabe sistema ali drugega dejanja nakaterega ne bodo mogli vplivati, prekinejo nagradno igro in spremenijo splošnepogoje, razveljavijo posamezno nagradno igro in jo pod obstoječimi alispremenjenimi pogoji pričnejo ponovno ali se odločijo, da bodo nagradno igroprekinili in nagrade ne bodo podelili. Sodelujoči v nagradni igri seodpovedujejo kakršnim koli pravnim zahtevkom do organizatorja, posredno alineposredno povezanih s sodelovanjem v nagradni igri.

  Za vse morebitne spore, nastale iz naslova nagradne igre, kijih ni moč rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Novem mestu

   V Trebnjem 31.3.2017  6.12.2017
 • Test zimskih pnevmatik 2017
  Test zimskih pnevmatik 2017

  V letošnjem letu so pri ADAC-u in AMZS-ju preizkusili 32 različnih modelov pnevmatik različnih svetovnih proizvajalcev. Pnevmatike so preizkusili v dimenzijah 195/65 R15 T in 215/65 R16 H.

  3.10.2017
 • Falken akcija - pridobi kupon
  Falken akcija - pridobi kupon

  Točite gorivo pri OMV in si zagotovite kupon za nakup pnevmatik Falken.

  1.10.2017
 • Nova zaposlitev v Bartog-u
  Nova zaposlitev v Bartog-u

  Delovno mesto: POMOŽNI DELAVEC, SKLADIŠČNIK

   

  1.10.2017
 • Staranje pnevmatik in kaj pomeni oznaka DOT na pnevmatikah
  Staranje pnevmatik in kaj pomeni oznaka DOT na pnevmatikah

  Na faze staranja pnevmatik vpliva več dejavnikov. Vlažnost, svetloba, temperatura, materiali, napetost in način hranjenja. Bolj podrobno si preberi v novici!

  16.9.2017
 • Michelin Power RS moto pnevmatike
  Michelin Power RS moto pnevmatike

  Po zaslugi podjetja Bartog d.o.o Trebnje, sem po dolgihletih vožnje z gumami Pirelli , imel priliko preizkusiti nove Michelinove gume POWER RS. Gume sem vdeževnih junijskih dneh nataknil na magnezijeva platišča mojega Ducatija 1198S, ki ne velja za prav nežen stroj, kar se tiče obrabe gum in čakal na prvelepše dni da se zapeljem do Paklenice. 

  8.6.2017
 • Novo! Vulkanizerski stroj FINAR F-700 / F-700A
  Novo! Vulkanizerski stroj FINAR F-700 / F-700A

  Specialni vulkanizerski stroj za kalibriranje (poravnavo) tekalne plasti – profila novih, obnovljenih ali poškodovanih pnevmatik ter platišč za osebna, terenska, dostavna in kombinirana vozila.

  21.2.2017
 • Nova Škoda Superb se zanaša na pnevmatike FALKEN, udobje in visok izkoristek goriva.
  Nova Škoda Superb se zanaša na pnevmatike FALKEN, udobje in visok izkoristek goriva.

  Češki proizvajalec vozil in motorjev Škoda, ki je del VW skupine od leta 1991, je izbral pnevmatike FALKEN, njihov uspešni model ECORUN za vozilo Škoda Superb, limuzinska izvedba. Njihov popularni model srednjega razreda je sedaj serijsko opremljen s pnevmatikami FALKEN ZIEX ZE914 ECORUN.

  8.9.2016
 • Evropski klubi so preizkusili dizelske motorje po aferi prirejanja testov za izpušne pline
  Evropski klubi so preizkusili dizelske motorje po aferi prirejanja testov za izpušne pline

  Volkswagnov odziv na afero v zvezi s prirejanjem rezultatov testov za izpušne pline odzval tudi z nadgradnjo spornih motorjev 2.0 TDI, ki naj bi jih po nadgradnji uskladila z mejnimi vrednostmi.

  31.8.2016
 • S Continentalom na 21. Ljubljanski maraton
  S Continentalom na 21. Ljubljanski maraton

  Pri Continentalu, uradni pnevmatiki Volkswagen 21. Ljubljanskega maratona, bomo petim nagrajencem omogočili nastop na tekaškem dogodku leta. Srečnežem bomo poleg štartnine podarili tudi tekaške copate Adidas.

  16.8.2016
 • Akumulatorji, shranjena energija brez katere ne gre
  Akumulatorji, shranjena energija brez katere ne gre

  Akumulatorji v sodobnih vozilih so veliko bolj obremenjeni in izpostavljenim visokim tokovom kot pa v preteklosti.

  9.8.2016
 • Dva dela. En cilj. Maksimalna zmogljivost by Textar.
  Dva dela. En cilj. Maksimalna zmogljivost by Textar.

  Z novo serijo kompozitnih zavornih diskov Textar ponuja na trgu inovativno rešitev za zavorne diske. Sistem zavornega diska, je sestavljen iz dveh delov in se uporablja tudi v programu originalnih nadomestnih delov pri določenih vozilih.

  29.7.2016
 • Nova zimska pnevmatika Continental WinterContact TS 860
  Nova zimska pnevmatika Continental WinterContact TS 860

  Nove pnevmatike za zimske razmere Continental WinterContact TS 860. Nove pnevmatike zagotavljajo osebnim in poltovornim vozilom še krajše zavorne poti in večji oprijem v zimskih razmerah. Nove pnevmatike TS 860 so že na zalogi v naši spletni trgovini.

  26.7.2016
 • Olje za kompresorje klime
  Olje za kompresorje klime

  Na trgu lahko zasledimo različna olja za kompresorje klime, ki se razlikujejo predvsem po viskoznosti, vrsti plina v klimatskem sistemu in vrsto kompresorja ali je le ta električni ali klasični.

  21.7.2016
 • S pomočjo BASF materialov je Yamahino konceptno vozilo za kratke poti bolj udobno
  S pomočjo BASF materialov je Yamahino konceptno vozilo za kratke poti bolj udobno

  S pomočjo BASF-ovih vsestranskih plastičnih materialov novo trikolesno konceptno vozilo 05GEN proizvajalca Yamaha Motor Co., Ltd ("Yamaha") omogoča, da so kratke vožnje tako udobne kot tudi priročne.

  20.7.2016
 • Naslednje poletje se bomo hladili z ogljikovim dioksidom
  Naslednje poletje se bomo hladili z ogljikovim dioksidom

  Daimler je namreč razvil klimatsko napravo, ki za hlajenje uporablja CO2, od prihodnjega leta dalje pa jo bodo na evropskem trgu serijsko vgrajevali v Mercedesova luksuzna modela razreda S in E.

  7.7.2016
 • Izbrali smo: Michelin Pilot Power 3
  Izbrali smo: Michelin Pilot Power 3

  V sodelovanju z revijo Moto Magazin smo na test postavili komplet pnevmatik Michelin Pilot Power 3, ekipa Moto Magazina je spodaj zapisala svoje ugotovitve.

  4.7.2016
 • Nova pnevmatika Michelin Power RS
  Nova pnevmatika Michelin Power RS

  Proizvajalec moto pnevmatik Michelin je za vse strastne motoriste pripravil novo pnevamtiko MICHELIN POWER RS. To gumo podjetje Bartog prodaja od sedaj naprej tudi za vas v spletni trgovini www.bartog.si.

  4.7.2016
 • Oljni modul proizvajalca UFI Filters za uporabo v BMW vozilih
  Oljni modul proizvajalca UFI Filters za uporabo v BMW vozilih

  UFI Filters svetovni proizvajalec sistemov filtriranja in tehnologija je 10. maja 2016 oznanil skupno sodelovanje in pogodbo z proizvajalcem vozil BMW. V BMW-ju bodo uporabljali kompleten modul za filtriranje olja, ki je posebej zasnovan za 3-litrske dizelske in bencinske motorje.

  13.5.2016