USPEŠNA PREDSTAVITEV BARTOGOVEGA GOSPODARSKEGA PROGRAMA


Tudi letos se je Bartog ekipa udeležila tradicionalnega Srečanja prevozniških družin in prevozniških podjetij Slovenije, ki je v soboto, 10. septembra, potekalo v Šenčurju. Gre za sejemsko družabni dogodek, ki na enem mestu združuje prevoznike, njihove družinske člane ter poslovne partnerje, obiščejo pa ga tudi najvišji predstavniki države.

Medsebojno druženje in medgeneracijsko povezovanje ostaja osnovna ideja dogodka, ki ga enkrat letno, in sicer že peto leto zapored, organizira Sekcija za promet pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije in Združenje za promet pri Gospodarski zbornici Slovenije.

»V družinska podjetja, še posebej prevozniška, je praviloma vpeta celotna družina, zato je prav, da se v celoti spoznajo tudi med seboj. Srečanje, kakršno je bilo in bo tudi v prihodnje, je pravo okolje za prijetno druženje in izmenjavo izkušenj ter sklepanje tako poslovnih dogovorov kot novih prijateljstev družinskih članov vseh generacij,« so prepričani organizatorji.


Predstavili aktualen GP katalog

Med več kot 50-imi podjetji, ki so se predstavila v Šenčurju, je imel svoj razstavni prostor tudi Bartog. Kot je povedal vodja Gospodarskega programa v Bartogu Primož Lončar, so našim kupcem in drugim obiskovalcem srečanja med drugim predstavili tudi nov GP katalog, ki je aktualen od 10. septembra do 10. decembra 2022 in v katerem ponujamo nagrade ob nakupu pnevmatik, nadomestnih delov, akumulatorjev, olja…

Tudi eminentni gostje v Bartogovem razstavnem prostoru

Dodajmo še, da so si čas za klepet in kratko druženje na našem razstavnem prostoru v sklopu obiska tega srečanja vzeli tudi visoki gostje, na čelu s predsednikom Republike Slovenije Borutom Pahorjem. Z našo ekipo pa so nekaj besed izmenjali tudi minister za infrastrukturo mag. Bojan Kumer, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Matjaž Han, predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Blaž Cvar in drugi.