Nova Gorica z novo pridobitvijo: Odprli novo poslovalnico Bartoga


Podjetje Bartog oziroma Skupina Tokič je podjetje z več kot 30-letno zgodovino ter več kot 1000 zaposlenimi v dveh državah, delujoč na več trgih. Samo lani je bilo v Sloveniji prenovljenih ali odprtih deset Bartog poslovalnic, trend prenove in širjenja prodajne mreže pa se nadaljuje tudi letos. S tem želimo našim cenjenim kupcem ponuditi najboljšo možno nakupovalno izkušnjo.

 V petek, 13. maja, smo slovesno odprli novo poslovalnico v Novi Gorici.Nahaja se v Industrijski coni Kronberk, ob glavni vpadnici v Novo Gorico, na Industrijski cesti 2. Ima 95m2 velik prodajni prostor, celotna poslovalnica s skladiščem pa obsega cca 400 m2. »Prejšnja poslovalnica je bila manjša, omejen je bil skladiščni prostor, ter z tem tudi ponudba kupcem. Sedaj lahko kupcem ponudimo bistveno širši asortima, ki bo zadovoljil tudi najzahtevnejše kupce. Obenem jim lahko ponudimo tudi več dostav dnevno,« pojasnjuje Igor Slatinek, direktor maloprodaje v Bartogu.


Vsekakor nova poslovalnica pomeni veliko pridobitev za Novo Gorico v tej branži, kot tudi za vse vrste voznikov. »V njej najdete vse za avto, kot tudi opremo za delavnice in potrebno orodje tako za mojstre, kot tudi za hišne opravila. Nudimo širok izbor avto kozmetike in dodatne opreme. Verjamem, da obisk trgovine ne bo razočaral niti najbolj zahtevnih strank, saj imamo poleg širokega asortimaja izdelkov tudi strokovno in prijazno ekipo,« poudarja Samo Bešter, regijski vodja.


Poslovodja novogoriške poslovalnice, v kateri so štirje zaposleni, je Boštjan Marc

Poslovalnica je odprta ob delovnikih med 8. in 18. uro, ob sobotah od 8. do 12. ure. Na voljo so tudi brezplačna parkirna mesta.

 

  

Več fotografij nove poslovalnice najdete na naši Facebook strani.

Avtor fotografij: Marko Tomac