Ponudba tedna
Oglejte si tudi

NOVOST: COOPER PNEVMATIKE Cooper Tire & Rubber Company je ameriški proizvajalec pnevmatik z več kot stoletjem izkušenj na tem področju in je eden od najbolj konkurenčnih in cenjenih v celem svetu. V tem času so nenehno razvijati nove tehnologije, zaradi česar so pnevmatike visoko zmogljive za širok spekter tipov vozil in velikosti koles. Proizvajajo pnevmatike za osebna vozila, SUV, 4x4, kombi ter starodobnike. Visoka kvaliteta in konkurenčna cena. 

Začetki pnevmatik Cooper segajo v leto 1914, ZDA v Ohio. Podjetje se je sprva ukvarjalo s proizvodnjo kompletov za popravilo pnevmatik, ustanovila pa sta ga svaka John F. Schaefer in Claude E. Hart. Lastnika sta kupila podjetje Giant Tire & Rubber Company in se preusmerila v izdelavo pnevmatik. V letu 2018 je podjetje ustvarilo 2.8 bilijona prometa, imajo 9 tovarn in zaposlujejo 11.000 ljudi in je med 5 največjimi proizvajalci pnevmatik na svetu.  Podjetje proizvaja širok spekter pnevmatik za osebne avtomobile, SUV-je, 4x4 ter kombi vozila. Niso pozabili tudi na klasiko. Zlasti v ZDA je Cooper najbolj poznan po pnevmatikah za »off-road«.

Bartog je generalni uvoznik Cooper pnevmatik v Sloveniji. Uspešno jih je lansiral in predstavil na dogodku 22.10.2019, na srečanju vulkanizerjev in serviserjev. Ambasador njigove blagovne znamke je David Marshall Coulthard, bolj znan kot David Coulthard, ki je škotski dirkač Formule 1 in od sezone 2005 dirka za moštvo Red Bull Racing. 


Kaj pa kvaliteta? 

Pri Cooperju so povprečne cene najnižje v vsaki kategoriji, zaradi česar so na trgu najbolj dostopna in zaupanja vredna znamka pnevmatik.

DISCOVERER ALL SEASON (celoletna pnevmatika)
Zasnovana za zagotavljanje zanesljivega oprijema v nepredvidljivem vremenu skozi vse leto. Izdelana je tako, da traja in nudi vrhunske rezultate obrabe. Nudi odlično mokro zaviranje, ki ima EU oznako B. Oprijem pnevmatik v širokem temperaturnem območju.

Cooper Discoverer Winter je premium zimska pnevmatika, zasnovana za SUV-je in 4x4. Primerna je za tiste voznike, ki iščejo odličen oprijem na snegu in ledu. Linija Discoverer M + S ™ ustreza široki paleti SUV in lahkih tovornjakov. Discoverer Winter ™ je zanesljiva SUV pnevmatika za boljši oprijem, upravljanje in zaviranje v zimskih razmerah. Ima: sredinske žlebove za sneg, trdno sredinsko rebro ter 3D Micro-Gauge ™ Siping.

Cooper Weather Master SA2 Plus je zimska pnevmatika zasnovana in primerna za osebna vozila. Ta pnevmatika je nadomestila Cooper WM SA2.  WM SA2+™ (T) je vrhunska zimska pnevmatika, idealna kompaktni avtomobil v zimskih razmerah. Ima: usmerjen vzorec tekalne plasti ter unikatna zimska sestavina.

WeatherMaster-Van.

Vrhunska zimska pnevmatika za kombije. Visoka vsebnost kremena. Cooperjev patentiran snežni utor. Preizkusni bloki profila.

Discoverer AT3 4S s tehnologijo Adaptive-Traction ™ oprime površino, kamnito ali gladko, v najtežjih vremenskih razmerah, vročih ali hladnih, vlažnih ali suhih. Značilna tehnologija snežnih žlebov, zasnova za terensko varno grip ™ vožnjo, ter ima cik-cak tesnilni drog ™.

 

WEATHERMASTER WSC™

(4X4). Usmerjena zasnova tekalne plasti, ima tudi trdno sredinsko rebro, ter atentiran dizajn Snow Groove ™

Ambasador znamke COOPER - David Marshall Coulthard, bolj znan kot David Coulthard, je škotski dirkač Formule 1, ki od sezone 2005 dirka za moštvo Red Bull Racing.