Konfiguratorji za ALU platišča

Strokovnjaki v pnevmatikah, Bartog d.o.o. Trebnje vam nudi tudi širok izbor alu platišč za vaše vozilo. Z našimi osmimi znamkami platišč želimo popolnoma zadovoljiti vaše želje s ponudbo atraktivnih platišč po najboljših cenah. Naš katalog platišč si lahko ogledate v naši spletni trgovini, katalog se prilagaja vašim željam in vsakemu žepu. Izkoristite moč strokovnosti, ocenite značilnosti in prednosti vsake znamke s pomočjo tehničnih specifikacij izdelkov, ki so jih zapisali naši strokovnjaki. Naj gre za majhen mestni avto, športno limuzino ali za veliko terensko vozilo, našli boste atraktivna in ugodna alu platišča za boljši videz vašega vozila in boljše lastnosti vozila na cestišču. Omogočamo tudi sestavo kompleta pnevmatik in platišč ter tako prihranite na času in denarju.


Izbirate lahko med osmimi odličnimi znamkami platišč BBS, RIAL, ATS, ANZIO, BROCK, RC Design, ALUTEC, BREYTON in MAGMA. S klikom na sličico posameznega proizvajalca boste preusmerjeni na uradni konfigurator proizvajalca platišč, kjer lahko glede na svoje vozilo vidite katera platišča imajo homologacijske dokumente za vaše vozilo.

Kako preverim katera platišča ustrezajo mojemu vozilu?

  1. Potrebujete prometno dovoljenje vašega vozila, kjer so zapisani vsi potrebni podatki za izbiro platišč.
  2. Odprite enega izmed konfiguratorjev spodaj in na spletnem mestu proizvajalca v konfiguratorju izberite naslednje: proizvajalec vozila, model vozila, letnik vozila, moč motorja in konfigurator vam bo avtomatsko izpisal katera platišča so primerna za vaše vozilo.
  3. S pomočjo filtrov na levi strani lahko seznam platišč zožite tako, da boste imeli prikazane le tiste, ki jih zares želite.
  4. Ko najdete platišča, ki vam ustrezajo vas prosimo, da nam posredujete sliko zaslona (prt scr) direktno na naš kontaktni e-poštni naslov info@bartog.si ali nas pokličite na telefonsko številko 07/3462 493 in naši prodajni svetovalci vam bodo pomagali do cene izdelka in roka dobave.
Odpri konfigurator platišč BBS
Odpri konfigurator platišč RIAL
Odpri konfigurator platišč ATS
Odpri konfigurator platišč ANZIO
Odpri konfigurator platišč BROCK
Odpri konfigurator platišč ALUTEC
Odpri konfigurator platišč Breyton
Odpri konfigurator platišč Magma