Katalog jeklenih platišč

Jeklena platišča lahko za svoje vozilo poiščete natančno s pomočjo interaktivnega kataloga proizvajalca jeklenih platišč Kronprinz. V katalogu z listanjem poiščete najprej znamko, model in letnik vašega vozila, nato preverite v kateri dimenziji so platišča na voljo in preverite ali platišča ustrezajo moči motorja v vašem vozilu. Pri vsakem platišču so poleg zapisane ID številke artiklov, ko najdete prava platišča si zapomnite ali zapišite kodo artikla, ki je sestavljena iz dveh črk in številk, primer:FL 615007. Kodo artikla lahko nato uporabite za iskanje v naši spletni trgovini.

Kako poiščem jeklena platišča za svoje vozilo?

  1. Poiščite in odprite prometno dovoljenje vašega vozila.
  2. V katalogu poiščite po podatkih o vašem vozilu primerna platišča.
  3. Zapomnite ali zapišite si kodo artikla npr. FL 615007 (glej primer spodaj).
  4. V polje za iskanje v spletni trgovini www.bartog.si vpišite kodo brez presledkov, primer pravilnega vpisa: FL615007 in pritisnite gumb za iskanje ali »Enter«.
  5. Spletna trgovina vam bo izpisala artikel v primeru, da ga imamo že v naši ponudbi. V primeru, da spletna trgovina ne ponudi artikla nas prosimo kontaktirajte na 080 11 42 ali nam pišite na info@bartog.si in z veseljem vam bomo pripravili ugodno ponudbo.

Primer izpisa iz kataloga za platišča FL 615007

Primer iskanja jeklenih platišč