Ponudba tedna
Oglejte si tudi

VREDESTEIN PREDSTAVLJA: RETRO PNEVMATIKA ZA STARODOBNIKE!


Vsi ljubitelji klasičnih avtomobilov, se boste razveselili dejstva, da je eden najstarejših proizvajalcev pnevmatik na svetu Vredstein, skupaj z nekdanjim prvakom Formule 1 in ambasadorjem Vredesteina, Jochenom Massom, lansiral pnevmatiko za »oldtimerje.«

Pnevmatika, posebej dizajnirana za legendarni Audi UR Quattro, pod imenom Spirit + je bila prvič predstavljena septembra 2018, sedaj pa, posebej za vas, širijo svoj asortiman!

»Vedno več je spoštovanja do avtomobilov iz 70-ih, 80-ih in 90-ih let – tako imenovanih »oldtimerjev,« pravi Jochen Mass. Žal pa so proizvajalci, prenehali proizvajati originalne pnevmatike za ta vozila in so bili zato lastniki starodobnikov primorani uporabljati običajne pnevmatike, s katerimi pa niso dosegli niti pravega ugodja niti izgleda.

Ustrezna tekalna plast, elegantna zasnova bočnice in visoka kakovost!

»Vredestein verjame, da je kvalitetna pnevmatika z retro videzom, edina prava izbira,« dodaja Mass. Retro videz pnevmatik, ki sovpada z obdobjem izdelave, pomaga ohranjati čarobnost »oldtimerjev,« katerih vrednost vztrajno narašča. Zato Vredestein ponuja prilagodljiv profil, elegantno zasnovo bočnice in izdelavo z najnovejšimi proizvodnimi metodami in najstrožjimi zahtevami glede kakovosti. Vozniki tako lahko uživajo v optimalnem prijemu in retro izgledu pnevmatik.

Različne dimenzije za vse priljubljene blagovne znamke!

Vredestein bo poskrbel za širok izbor dimenzij pnevmatik  priljubljenih blagovnih znamk, kot so Porsche, Jaguar, Mercedez Benz, Alfa Romeo in druge, saj se pred izdelavo posvetujejo z glavnimi trgovci kot tudi klubi ljubiteljev starodobnih jeklenih konjičkov. Tako lahko v že prvi polovici leta, pričakujemo približno deset različnih dimenzij pnevmatik.