Ponudba tedna
Oglejte si tudi

DAN na KOMOTAR MEET-U

Krško, Raceland, 15.09.2018

V soboto 15.09.2018 je na dirkališču Raceland Krško potekal dogodek Komotar meet, katerega partner je bil tudi Bartog Trebnje d.o.o.

Vsi tisti, ki so si želeli vsaj za nekaj minut podoživeti vožnjo v luksuznem avtu in si na progi Raceland v Krškem pričarati adrenalinske užitke, so obiskali dogodek Komotar meet na Racelandu v Krškem.  Mnogi pa imeli tudi priložnost namesto le opazovati, tudi izkusiti vožnjo na pisti. Adrenalinska vožnja, izvrstna kulinarika ter dobra družba, pa niso bili edini razlogi za obisk in sodelovanje na tem dogodku.

-

 

ADRENALIN

V sodelovanju z Furlantechom smo izvedli tudi taxi vožnje Porsche 911 GT3 , Porsche 911 Carrera S,

BMW M4 in mnogimi drugi. Adrenalin in testiranje gum našega partnerja Continentala, ni pustil nikogar ravnodušnega.

-NOVOSTI

Naš partner Continetal je ponovno dokazal, da spada v sam vrh premium znamk. Postregel nam je z mnogimi novostmi in informacijami, ki prepričajo še takšnega skeptika. Od leta 1995 je Continental že razvil nekaj najpomembnejših tehnologij za varnejšo in udobnejšo vožnjo.

Podjetje Continental Automotive Group je eden od največjih dobaviteljev avtomobilski industriji z več kot 87.000 zaposlenimi na prek 170 lokacijah. Vsi zaposleni v edinstvenem okolju razvijajo in izdelujejo različne izdelke, od pnevmatik do naprednih varnostnih sistemov, z eno skupno vizijo: poskrbeti želijo za varno, trajnostno in povezano mobilnost. Avtomobili postajajo čedalje bolj inteligentni, zato vsi trije sektorji Chassis & Safety, Powertrain in Interior tesno sodelujejo, da bi uporabili vse te podatke za boljše doživljanje vožnje. Continental pokriva celoten proces vožnje z avtomobilom od aktivne in pasivne varnosti ter upravljanja porabe goriva pa vse do tega, kar ima pred očmi voznik. Zmogljivost gum pa je bila testirana tudi na pisti. Kvaliteta preverjena. 

-


DOBRODELNI NAMEN

Bartog Trebnje d.o.o., se je aktivno vključil tudi v zbiranje donacij za šestletno deklico Mišo, ki se bori s cerebralno paralizo. Medtem ko njeni vrstniki že veselo skačejo naokoli, Miša ne more samostojno hoditi. Mišini starši ji plačujejo intenzivne fizioterapije, po operaciji imenovani SDR. Miša je od operacije izredno napredovala, saj sedaj že hodi z berglicami. Ker občudujemo njen pogum in voljo, smo se odločili, da ji pri tem pomagamo. Naše srečke so bile prodane v pičlih 10 minutah, na kar smo zelo ponosni, saj smo združili prijetno s koristnim. Na licu mesta smo vsi skupaj zbrali več kot 5.600 EUR.

-


vir: https://www.facebook.com/KomotarMinuta


Se vidimo zopet naslednje leto.