Ponudba tedna
Oglejte si tudi

Bartog in Continental na 5. TRUCK SHOW-u v Radovljici

V petek, 14. in soboto, 15. 9. je potekal Truck Show Radovljica 2018. Dogodek se je odvijal že peto leto zapored, tokrat drugič na letališču v Lescah.


Bartog je predstavil nove modele tovornih gum znamke Continental, katere izpolnjujejo bistvene pogoje za kvalitetno opravljeno storitev, to je: neprekinjeno zagotavljanje zanesljivih in stroškovno učinkovitih storitev ter sistem ContiPressureCheckTM – inteligentna rešitev za vašo floto. Naše podjetje, je skupaj z Continentalom na dogodku predstavilo ContiPressureCheckTM – inteligentno rešitev za vašo floto.

Continental je eden od vodilnih proizvajalcev pnevmatik za gospodarska in osebna vozila na svetu. Njihova  prodajna ponudba zajema pnevmatike za osebna vozila, kamione in avtobuse ter specializirane gospodarske pnevmatike. Ne izdelujejo pa le pnevmatik, temveč so eden večjih dobaviteljev avtomobilske opreme ter razvijalec inteligentnih tehnologij za transport. Ena izmed teh tehnologij, ki jo ponujajo na trgu, je tako imenovan sistem ContiPressureCheckTM, ki njihovim kupcem pomaga optimizirati poslovanje. Sistem ContiPressureCheckTM je sestavljen iz senzorjev nameščenih znotraj tekalne površine pnevmatike, centralne kontrolne enote, ki zajema signale senzorjev in zaslona nameščenega v kabini, ki prikazuje temperature in polnilni tlak pnevmatike ter voznika takoj opozori na izgubo tlaka. Vgrajuje se ga lahko v različne kombinacije vozil, od enoosnega priklopnika do šest-osnega vozila z največ 24 pnevmatikami. Primeren je za vlačilce, kombinacije vlačilcev in priklopnikov ter različne avtobuse. 

Continental iTire


Namestimo ga lahko v pnevmatike katerekoli znamke. Stalni nadzor tlaka v pnevmatikah pomaga zmanjšati skupne obratovalne stroške: zaradi stalnega pravilnega polnilnega tlaka pomaga prihraniti gorivo in prevoziti več kilometrov. Obenem tudi bistveno zmanjša tveganje za defekt pnevmatike ter ohranja vrednost karkase, da je obrabljeno pnevmatiko mogoče obnoviti. Sistem je povsem enostavno integrirati v vaš že obstoječi telematski sistem, saj je povezljiv z različnimi telematikami. Lastniku flote omogoča vpogled v podatke o polnilnem tlaku in temperature v pnevmatikah in prejemanje opozoril v realnem času. Mogoče ga je hitro in enostavno montirati. Ker je vgrajen v notranjosti pnevmatike, nudi zelo natančne podatke. Za več informacij se obrnite na našo prodajno ekipo.Ne spreglejte utrinkov. Se vidimo zopet naslednje leto.