AIC Nemčija: Od kompetentnosti do odličnostiPet desetletij uspeha

Podjetje Jürgen Liebisch GmbH, ustanovljeno leta 1975 sredi Hamburga kot podjetje z dvema zaposlenima, je zraslo v uspešno, srednje veliko podjetje za neodvisni avtomobilski poprodajni trg. Leta 2004 je padla odločitev za distribucijo izdelkov pod lastno blagovno znamko AIC Nemčija. Njihove poslovne dejavnosti vedno vodijo dokazane hanzeatske vrline. Od Hamburga do vseh koncev sveta - zanesljivo, prizemljeno in pristno.

Z dolgoletnimi izkušnjami na trgu so eden od uveljavljenih dobaviteljev nadomestnih delov velike vrednosti po vsem svetu. Danes delujejo iz njihovega najsodobnejšega logističnega centra v mestu Glinde pri Hamburgu v Nemčiji. Uvedba avtomatiziranega skladišča drobnih delov (AS/RS) v letu 2019 je omogočila hitro in učinkovito pobiranje majhnih delov s pomočjo 42 robotov. Pri komisioniranju in pakiranju skrbijo za kakovost izdelkov in varnost vsakega posameznega zaposlenega v vseh procesih po principu dvojnega nadzora.

S širokim portfeljem izdelkov v več kot 100 skupinah izdelkov in več kot 13.000 izdelki ustvarjajo rešitve za neodvisni poprodajni trg. Njihova prioriteta je in ostaja kombinacija visokokakovostnih izdelkov in poštenih cen, da tudi starejša vozila ostanejo uporabna. Pomembno je izpostaviti, da se fleksibilno odzivajo na potrebe trga in že v zgodnji fazi prepoznavajo nove trende. Pri tem imajo koristi od partnerskega sodelovanja z mednarodno mrežo dobaviteljev in strank.

Temeljna kompetenca se sreča s kakovostjo

Uspeh podjetja temelji ne nazadnje na visoki kakovosti njihovih izdelkov in visokem standardu storitev. Kakovost in varnost na vseh področjih sta njihovi glavni prioriteti, od strokovnega znanja zaposlenih do delovnih procesov in vzdrževanja različnih partnerstev s proizvajalci originalne opreme, kot so Iwis, Dunlop Suspension Systems in Olsa. Vse to je podprto s prefinjenim in TÜV odobrenim sistemom vodenja kakovosti. 

"Naš cilj je nenehno izboljševanje kakovosti ter sistematično odkrivanje, analiziranje in zmanjševanje napak. To ne velja le za naše izdelke in procese, ampak tudi za ljudi, ki delajo v podjetju, in za naše okolje. Delamo vse, da našim strankam ponudimo kakovostno in primerno rešitev za poprodajni trg," še poudarjajo v podjetju Jürgen Liebisch GmbH.PR članek o AIC Nemčija je bil objavljen v Bartog INFO št. 4, jesen-zima 2022/23. 
Revijo lahko prelistate TUKAJ ali si svoj tiskani izvod zagotovite v katerikoli od Bartog poslovalnic po Sloveniji.