Varen nakup

Vaši nakupu v spletni trgovini podjetja Bartog d.o.o. Trebnje so varni, saj sta pri nas vaše zadovoljstvo, zaupanje in varnost podatkov na prvem mestu. Za varnost podatkov smo poskrbeli z najsodobnejšimi ukrepi varovanja vaših podatkov. Vse podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa ali pri registraciji, skrbno hranimo in jih ne posredujemo neavtoriziranim osebam in tretjim osebam. Vaši podatki, ki se prenašajo po spletu potujejo po varni povezavi in so kodirani tako, da ni možnosti, da bi jih razbrala tretja oseba.

Zaščita in shranjevanje podatkov

Trgovec uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.


Trgovec za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev spletne trgovine Bartog, pri registriranih članih pa tudi: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov, naslov za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom preko elektronske pošte.


Poleg podatkov, ki jih posameznik vnese ob registraciji, se ob nakupu zbirajo tudi naslednji podatki: naziv izdelka, količina, vrednost nakupa, čas nakupa, stanje nakupov, uveljavljene ugodnosti, poslana darila, popusti. Podatki o nakupu se zbirajo zaradi prilagoditve ponudbe posameznim kupcem spletne trgovine www.bartog.si .


Kupoprodajna pogodba oziroma naročilo je shranjeno v elektronski obliki na strežniku Trgovca.

Varovanje podatkov

Trgovec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika ter zagotavlja, da celotno poslovanje poteka v skladu z najnovejšimi varnostnimi protokoli. Upravitelj spletne trgovine Bartog je podjetje Bartog d.o.o. Trebnje in je tako v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) vezana k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.


Trgovec bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani neavtoriziranim osebam.


Za varnost spletnega nakupovanja je odgovor tudi vsak posameznik, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter za ustrezno programsko in protivirusno zaščito svojega računalnika.


Trebnje, 19.2.2016