1. DIMER 2kg super koncentriran dvokomponentni detergent Atas

 2. ** slika je simbolična
 3.  
 4. Atas
  Cena z DDV:11,05 €

  Številka artikla (ID):
  46169
  Zaloga
  >10
  -+
 5. Opis:
  • Super koncentrat za čiščenje zunanjih površin za profesionalno uporabo.
  • Dvokomponentno alkalno čistilo, namenjeno za čiščenje tovornjakov, kontejnerjev, avtobusov in ostalih vozil, brez uporabe krtače ali gobe, razen na posebno umazanih mestih. Napada umazanijo od smoga, masti, prstov, itd.
  • Ne poškoduje laka. Uporabljamo tudi za čiščenje zunanjih delov motorja in podvozja. Glavna značilnost dimerja je njegova učinkovitost in biološka razgradljivost elementov, ki jih vsebuje.
  • Uporaba: Razredčimo z vodo v razmerju 1l proti 60-80l, če ga uporabljamo za predpranje, 1l proti 40-50l, če ga uporabljamo za normalno čiščenje, 1l proti 5-10l za čiščenje motorja in koles ter 1l proti 5-6l za čiščenje železniških vagonov. Raztopino razpršimo od spodaj navzgor, nato pa izplaknemo z vodnim čistilcem (mrzlo). Za pravilno uporabo priporočamo čiščenje poleti in sicer v senci in že ohlajenih površin. Zaradi raztopin se izogibajte predolgega stika čistila z aluminijem in njegovimi zlitinami. Med čiščenjem nosite rokavice in zaščitna očala. Preden izlijete tekočino iz posode, jo dobro pretresite.

   

  • Transportno pakiranje 12x2kg
  Piktogrami
  Opozorilna beseda: Nevarno
  H314: Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči.


Stranka:
28548
Artikel:
46169
Uporabna orodja
Natisni
Pošlji prijatelju E-sporočilo o tem artiklu Pošlji prijatelju
Vprašanje strokovnjakuVprašanje strokovnjaku
gtag("event", "view_item", { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "46169", item_name: "DIMER 2kg super koncentriran dvokomponentni detergent Atas (001270 12)", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Atas", item_category: "Nega in vzdrževanje", price: 11.05, quantity: 1 } ] });