Textar in Bartog predala v dar živahnega Twinga Heleni iz Domžal

Podjetji Bartog in TMD Friction, lastnik blagovne znamke Textar, sta se za 25 uspešnih let skupnega poslovnega sodelovanja odločili, da svoje kupce in simpatizerje nagradita s Twingom. Od 1. aprila do 30. novembra 2017 je v vseh prodajnih mestih Bartog-a ter na spletni in FB strani potekala nagradna igra, v kateri so se zbirali izpolnjeni kuponi za žreb glavne nagrade. V soboto, 2. decembra 2017, je na sedežu podjetja Bartog v Trebnjem potekalo glavno žrebanje. Med več sto izpolnjenimi kuponi je žreb določil zmagovalko, in sicer Heleno Juvan iz Domžal. In ker smo praznično vstopili v adventni čas, smo se v Bartogu odločili, da je prav in primerno temu času, da naša nagrajenka svojega Twinga prejme iz Miklavževih rok.

Bartog v svoji bogati paleti storitev in izdelkov prisega na kakovost, tradicijo in odličnost, zato ni naključje, da je Textar, eden vodilnih svetovnih proizvajalcev zavornih sistemov, njegov dolgoletni partner. Ker gre pri tehnologiji zavor v prvi vrsti za varnost, Textar že več kot 100 let na trgu ponuja inovativne rešitve, najvišjo kakovost, maksimalno varnost in izredno udobno zaviranje. Brez dvoma gre za podjetje, ki ni le dobavitelj, temveč razvojni partner vodilnih proizvajalcev avtomobilov po celem svetu. Tudi Bartog-a ter mreže servisev B.H.S., preko katere ga poznajo številni zadovoljni kupci in serviserji po vsej Sloveniji.

Komentar nagrajenke Helene Juvan iz Domžal:
Zelo sem bila vesela, ko sem izvedela, da sem nagrajenka v nagradni igri Bartog, in da sem prejela Twinga. Veliko sodelujem v nagradnih igrah in sem si vedno govorila, da bom nekoč zadela avto in sem ga zdaj tudi zares. Letak, ki sem ga prejela po pošti, sem s pozitivnimi mislimi odnesla v trgovino in predala v žrebanje. In očitno mi je tokrat bila sreča naklonjena. Ob prvi priložnosti se odpeljem z njim na izlet in uživam v najini prvi vožnji.

Vsem, ki ste se tako množično odzvali in izpolnili naše kupone, se zahvaljujemo za sodelovanje in vam želimo več sreče pri žrebu ob naslednji priložnosti ter vesele in prijetne prihajajoče praznike.